Home
Over Interaxxie
Opdrachten
Opdrachtgevers
Foto's
Publicaties
Ons nieuwste boek
Sneak preview
Reizen
Paspoort
Contact

 

“Waarom moeten jullie toch altijd zo ver weg?” Die vraag is ons de afgelopen jaren honderden keren gesteld. Veel mensen begrijpen niet waarom je de luxe en zekerheid van je westerse leven verruilt voor een reis door verre streken met een slechte pers.

 

Familie, vrienden en collega’s herinneren zich feilloos de ergste moorden, berovingen en ziekten uit het land van bestemming en voorspellen ons rampspoed en ellende. Hoewel deze welgemeende waarschuwingen soms voor heftige discussies zorgen, gaan we toch. Waarom? Dat kun je nu zien en lezen...

 

Bij internetuitgever Booksmart is namelijk het tweede InterAxxieboek in eigen beheer verschenen. Het boek laat je - in woord en beeld - kennis maken met de mensen, dieren en landschappen die wij de afgelopen tien jaar tegenkwamen op onze reizen door 34 landen in Oost-, zuidelijk en West-Afrika, Azie, Europa en Zuid-, Midden- en Noord-Amerika.

 

"Waarom altijd zo ver weg?" beschrijft hoe het voelt wanneer een witte haai tegen je duikbril botst, hoe een brullende leeuw naast je tent klinkt en waarom olifanten een gevoel voor humor hebben. Het vertelt je waarom je in Kenia maar beter niet kunt uitleggen hoe een centrale verwarming werkt, waarom de markten in Thailand zo vroeg beginnen en wat een eland naast een Canadese gletsjer doet. In woord en beeld ervaar je waarom we elke keer zo ver weg willen.

 

"Waarom altijd zo ver weg?"  meet 33 bij 28 centimeter, weegt 2 kilo (!), wordt gedrukt op 120 grams glossy papier en is luxe ingebonden met een harde kaft en dustjacket. Het boek is 240 pagina's dik en bevat 201 foto's en 46 korte reisverhalen. De luxe koffietafel-editie kost 105 euro. Kijk voor meer informatie hieronder.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Sneak preview

Om je een indruk van het boek te geven, kun je hier een selectie van 20 pagina's bekijken.

 

Ga naar de selectie

 

Online versie

Op de site van Booksmart kun je alle 240 pagina's van 'Waarom altijd zo ver weg' bekijken en lezen!

 

Klik voor een sneak preview!

 

Bestellen

Brandt het geld je in de zak? Bestel het boek dan hier online!

 

 

Boek bestellen

 
 

 

         
          All rights InterAxxie Fotografie 2009  
InterAxxie Fotografie en Tekst 1998-2019