Home
Over Interaxxie
Wie wat waar
Opdrachten
Opdrachtgevers
Foto's
Publicaties
Reizen
Paspoort
Contact

 

InterAxxie is een freelance bureau dat fotografie- en tekstproducties verzorgt voor bedrijven en organisaties. Onze opdrachtgevers zijn onder meer de Belastingdienst, Shell, Nuon, KPN, ABN AMRO, VolkerWessels, ZOOM Magazine, FNV, het Financieele Dagblad, Unicef, Ontdek Afrika en diverse dagbladen en magazines. InterAxxie is officieel huisfotograaf van de ING.

 

InterAxxie is gespecialiseerd in dynamische fotografie- en tekstopdrachten op het gebied van sport, nieuws, reizen, natuur en evenementen. We leveren complete reportages in tekst en beeld. Twee disciplines, voor een voordelige setprijs.

 

Op de InterAxxie-sectie van de site vind je voorbeelden van ons werk, praktische informatie, foto-portfolio’s, een opdrachtenoverzicht, een lijst met onze opdrachtgevers en een publicatie-overzicht. Gebruik de navigatie in de linkermarge om door te pagina's te bladeren.

 

InterAxxie adverteert niet. Tevreden opdrachtgevers zorgen voor mond-tot-mond-reclame en nieuwe opdrachten. Meer weten? Lees de wie, wat, waar-pagina of klik hier om contact op te nemen. 

 

 

             
 

 

 

 

 

 

 
 

Huisfotograaf

Sinds januari 2012 is InterAxxie officieel huisfotograaf van ING op het gebied van reportage- en eventfotografie. De afgelopen jaren schoten we meer dan 250 reportages voor de bank.

Meer publicaties en foto's.

 

Floortje in Afrika
In de Namibie-special van Ontdek Afrika verscheen een artikel over reizen met kinderen, gebaseerd op onze eerste 7-weekse kampeerreis. De hoofdrol was weggelegd voor Floortje!
 

Meer publicaties en foto's.

 

Het beste gebundeld

In InterAxxie's 10-jarige jubileumjaar verscheen het tweede boek in eigen beheer. Het luxe koffietafelboek bevat de beste foto's en verhalen van tien jaar reizen. 

 

Bekijken en bestellen

 
             
 

 

     
 

Interview!

In de dikke winter-editie van ANWB Reizen Magazine staat een interview over de dertien Afrika-reizen die we het afgelopen decennium maakten. Erg leuk om te lezen.

 

 

 

Voetbal

Hoewel ik geen voetballiefhebber ben, hoefde ik niet lang na te denken toen hoofdsponsor ING me vroeg als fotograaf voor het EK 2012 in Oekraïne!

 

 

Foto's vind je hier

 

Reisboeken

Op verzoek van ING fotografeerde ik herhaaldelijk in het buitenland. Tijdens klassieke rallies, maar ook tijdens incentivereizen naar onder meer Zuid-Afrika, Roemenië en Canada. De foto's en verslagen werden gepubliceerd in reisboeken.

 
 

 

         
 

 

 

  

     
 

Mooi

De ZOOM Outdoor-special is een waan-zin-nig mooi nummer geworden. InterAxxie tekende voor een lang artikel van maar liefst negen pagina's en leverde ook enkele foto's .

 

Meer publicaties en foto's

 

Te Gast In de gids

De Nambië-editie van de Te gast in-reisgidsserie bevat een lang InterAxxie-artikel en InterAxxie-foto's. Te gast in richt zich vooral richt op reizigers die de gebaande paden verlaten en is te koop bij de betere boekhandels.

 

Copyrights en kopen
Alle foto's en tekst op deze site zijn auteursrechtelijk beschermd. Kopieren voor eigen gebruik is alleen toegestaan na overleg met de eigenaar. Wil je een foto gebruiken of in hoge resolutie kopen?

Neem dan even contact op.

 
          All rights InterAxxie Fotografie 1998-2019  

 

 

InterAxxie Fotografie en Tekst 1998-2019