Home
Over Interaxxie
Opdrachten
Opdrachtgevers
Foto's
Publicaties
Reizen
Paspoort
Floortje
Sport
In beeld
Contact

 

Rolf's Babes Rolf is getrouwd met Sabina, een blonde Amsterdamse Brulboei met een brutale nasmaak. Uiteraard wilde Sabina niet op de site vereeuwigd worden. Maar soms heb je dat soort dingen eenvoudigweg niet in de hand en sta je er toch opeens op. Het "kön minder" zeggen we dan in Drenthe!

 

De coproductie Rolf en Sabina heeft op 10 juni 2006 geresulteerd in een mini-beeb: Floortje Madelief. Elders op deze site lees en zie je alles over deze mini-brulboei!

 

Voor de kost Na het aap-noot-mies in het diep-Drentse Aalden, doorliep Rolf eerst het Atheneum in Emmen en vervolgens de Rijks Universiteit Groningen. Nu is hij communicatiemanager op het hoofdkantoor van een grote financiele instelling in Amsterdam met als specialisme digitale media. Het cv van Rolf vermeldt verder projectmanagement bij diverse communicatie- en reclamebureaus, journalistiek bij een dagblad, meerdere magazines en een softwaredistributeur. Naast zijn baan bij de ING runt Rolf sinds 2002 zijn eigen tekst- en fotobureau, InterAxxie, gespecialiseerd in event-, sport- en natuurfotografie. Hier lees je alles over InterAxxie.

 

In actie Rolf is van jongs af aan bezeten geweest van sport. Alhoewel: in den beginne leken sport en Rolf geen goede match te worden. De hele familie voetbalde, handbalde en atletiekte namelijk meer dan verdienstelijk, terwijl Rolf wegens extreme balblindheid toegeworpen ballen tussen de maaiende armen door vooral met het gezicht opving. Een leven als paria en boekenwurm lag in het verschiet. Tot HET WONDER geschiedde: Rolf kreeg na een traditiegetrouwe laatste plaats bij de schoolschaatswedstrijden op zijn negende een paar Nijdam-noren. Tijdens etenstijd op de lokale ijsbaan (zijn vader schaamde zich zo dat het joch niets kon, dat hij een publieksluuw moment voor het dreigende drama verkoos) bond hij de ijzers onder, haalde diep adem en zette af. In de krakende vrieskou klonk voor het eerst geen doffe klap van een valpartij. Nee, er klonk een tinkelende symfonie van ijzers op ijs terwijl de heldere vrieslucht knisperde. Het magere, spastische krabbelaartje dat op houten doorlopers altijd kilometers achter zijn vriendjes aanhobbelde, schaatste weg als een talent. In de sportsectie vind je een overzicht van de regionale, nationale en internationale wedstrijden die ik sinds die tijd reed op de schaatsen of de fiets.

 

Afrikamania Rolf en Sabina zijn fanatieke reizigers en proberen ieder jaar minimaal één, liefst meerdere intercontinentale reizen te maken. Na een periode waarin we vooral Zuid- en Midden-Amerika en Azië bezochten, zijn we sinds 2002 totale Afrikaverslaafden. Sinds 2002 maakten we zeventien Afrika-reizen en bezochten we onder meer Zambia, Malawi, Gambia, Mozambiue en Lesotho en meerdere keren Kenia, Tanzania, Namibië, Zimbabwe, Botswana en Zuid-Afrika. Vanaf 2008 namen we bovendien onze kleine brulboei - inderdaad: "made in Africa" - mee op kampeerreizen in het moedercontinent.

 

Op de reissectie van deze site vind je een kleine fotoselectie van de reizen die we de afgelopen jaren maakten. Fotoreportages en verslagen van vijf reizen (Gambia, twee reizen door Namibië en twee reizen door Kenia) zijn verschenen in het reismagazine Ontdek Afrika. De eerste Namibië-reis vind je ook terug in de gelijknamige Te Gast In-reisgids. Daarnaast zijn de foto's en verslagen van de ING Bank incentivereizen naar Canada en Roemenië (2007) en Zuid-Afrika (2008) verschenen in speciale reisboeken. In 2014 werd er een drie pagina's lang interview over onze Afrikamania gepubliceerd in het ANWB Reismagazine Reiz&. Verslagen en foto's van de achtdaagse Winter Trial-rallies van 2007, 2006, 2005, 2004, 2003 en 2001 verschenen in diverse media. Van het Magazine 'De Onschatbare Klassieker' tot het Financieele Dagblad. De rallies voerden onder meer door België, Luxemburg, Frankrijk, Zwitserland, Monaco, Italië, Duitsland, Tjechië, Oostenrijk en Polen.

 

 

InterAxxie Fotografie en Tekst 1998-2019