Home
Over Interaxxie
Opdrachten
Opdrachten 2017
Opdrachten 2016
Opdrachten 2015
Opdrachten 2014
Opdrachten 2013
Opdrachten 2012
Opdrachten 2011
Opdrachten 2010
Opdrachten 2009
Opdrachten 2008
Opdrachten 2007
Opdrachten 2006
Opdrachten 2005
Euro 2012
Opdrachtgevers
Foto's
Publicaties
Reizen
Paspoort
Contact

 
   

Vakantiefoto's (juni) Met schitterend zomerweer en de zomervakantie voor de deur is er reden genoeg om je te verdiepen in het verbeteren van je vaardigheden als fotograaf. Maar hoe doe je dat? Simpel: door in gestrekte draf naar de boekhandel of kiosk te sprinten en daar de ZOOM reisspecial juli/augustus te kopen!

 

InterAxxie schreef het lange hoofdartikel over vakantiefotografie dat bol staat van de tips, adviezen en quick wins. Het extra dikke nummer past in elke koffer, fototas of binnenzak!

 

Heb je heel kleine zakken? Denk dan eens na over de digitale versie!

 

 

Zomer in de kop (juni) Wie nog een plekje over heeft in de koffer kan bij diezelfde boekhandel of kiosk meteen de Fotografie Expertgids 2018 in het winkelmandje leggen!

 

Eén magazine met maar liefst 20 expertcursussen over zeer zeer uiteenlopende fotografieonderwerpen en -principes. InterAxxie schreef de artikelen over 'Scherptediepte', 'Standpunt' en 'Toveren met licht'.

 

Ideaal zomerlees- en probeervoer!

 

Back to the future (juni) Fotoreportage gemaakt op een bijzondere plek: de A*DAM Toren in de Amsterdamse havens. Via live-verbindingen met diverse andere Europese steden discussieerden top-economen, politici en kopstukken uit het bedrijfsleven over de toekomst van Europa.

 

Leuke kleinschalige opzet waarin radio, satellietverbindingen en real life-discussie elkaar vonden. 

 

Druk, druk, druk (mei) Boeiende week. Diverse artikelen en vier bidbooks afgerond, fotoshoot gedaan (met studioverlichting!) voor de de nieuwe website van Credo in Oosterbeek, op werkbezoek bij ZOOM/Reshift in Haarlem voor een mooie klus na de voorjaarsvakantie én een voorbelovende lead voor een kwartaalklus in Amstelveen. 

 

Vroege Vogelbos (april) Donderdag 19 april stond in het Vroege Vogelbos in het teken van prachtig weer én de tweede editie van het jaarcongres voor de vrienden van Stad & Natuur.

 

Het overkoepelende thema was participatie: meedoen in het groen!

 

De vrienden van Stad & Natuur werden uitgenodigd voor deze bijeenkomst die afgesloten werd door dichter Justin Samgar. 

 

 

Te Gast In Namibië (april) Na de geheel herziene digitale editie van de reisgids Te Gast In Namibië, is vanaf eind april ook de print-versie van het boekje beschikbaar bij alle reis- en online boekhandels!

 

InterAxxie schreef drie lange artikelen en leverde 22 foto's voor de gids én deed de eindredactie.

 

Bekijk hier een sneak preview: https://www.tegastin.nl/landen/namibie/

 

Wereldwaterdag (maart) Leerlingen van groepen 6, 7 en 8 van De Zeeraket en De Kameleon Almere hebben op vrijdagochtend 23 maart geleerd hoe de polder is ontstaan. Ze mochten zelf aan de slag met het bouwen van dijken en hebben met behulp van miniatuur baggerschepen zand opgespoten en zo land gecreëerd. Als afsluiter is een gedeelte van het Markermeer droog gelegd om na te bootsen hoe de provincie is gemaakt! En dat is gelukt, de hele klas stond op het droge in het markermeer. Na afloop kregen de leerlingen allemaal de mooie ‘Almere Drinkwater’ bidon mee naar school en heeft de Stad en Natuur bus de kinderen weer terug naar school gereden. Watermanagers in de polder is mede mogelijk gemaakt door StrandLAB Almere.

 

 

Hackathon (februari) Twee dagen Hackathon in de Van Nelle-fabriek in Rotterdam.

 

Dank vrienden en vriendinnen van ING voor de intensieve en fotogenieke opdracht!

 

Negende Beroepenfeest (januari) Op 30 januari vond de negende editie van het Beroepenfeest plaats in het Topsportcentrum in Almere Poort! Een kleine 1.000 2e en 3e jaars vmbo-leerlingen van 9 Almeerse scholen maakten kennis met 202 beroepsbeoefenaren en professionals. Leerlingen van ROC Top en het MBO College Almere hielpen bij de ondersteuning van de organisatie en deden op die manier praktijkervaring op. Kortom: een mooie dag vol leermomenten, verbinding, inzet en enthousiasme.

 

Te Gast In Namibië (januari) Trots als een aap! De geheel vernieuwde Te Gast In Namibië-reisgids is nu te koop! En - net als in de editie van 2008 - schreef en fotografeerde InterAxxie uitgebreid voor deze verrassende reisgids. Het artikel 'Een kathedraal van zand en lucht' dat oorspronkelijk verscheen in het magazine 'Ontdek Afrika' is opnieuw gepubliceerd, evenals twee nieuwe artikelen: 'Etosha blijft verrassen' en 'Ontmoeting met een trots volk'. Het eerste artikel zit tjokvol informatie over het grootste wildpark van Nambië waar we gedurende 13 jaar meer dan 100 dagen doorbrachten, het tweede artikel gaat over de San-nomaden in de Kalahari-woestijn. InterAxxie was bovendien betrokken bij de eindredactie van de gids en leverde een hele reeks foto's.

 

Kortom: ga of wil je naar Namibië? En zoek je een reisgids die niet alleen de benodigde feiten, maar ook sfeerverhalen bevat? Koop dan de 2018-editie van Te Gast In Namibië!

 

De 2018-editie is verkrijgbaar als digitale gids en papieren versie. De gids is te koop bij Bol.com, diverse online boekhandels en reisaanbieders.

 

Sneak peek? Kijk op: https://www.tegastin.nl/landen/namibie/ 

 

 

Almere On Stage training (januari) On Stage is een landelijk concept waarbij VMBO-leerlingen in contact worden gebracht met lokale ondernemers. De leerlingen leren zichzelf te presenteren, een gesprek aan te knopen en bouwen een netwerk op dat hen kan helpen bij stages of de eerste baan. Tijdens de voorbereidingen voor de negende editie van Almere On Stage werden de deelnemende ondernemers gebrieft in het TopsportCentrum van Almere. InterAxxie verzorgde de fotografie, de communicatie en de nieuwsbrieven.

 

 

 

InterAxxie Fotografie en Tekst 1998-2019