Home
Over Interaxxie
Wie wat waar
Opdrachten
Opdrachtgevers
Foto's
Publicaties
Reizen
Paspoort
Contact

 

Wat is InterAxxie? InterAxxie is een free lance eenmansbedrijf dat fotografie- en tekstproducties verzorgt voor bedrijven en organisaties. Het bedrijf bestaat sinds 2002 en is officieel als bv van start gegaan op vrijdag 27 maart 2004. InterAxxie maakt geen reclame. Tevreden klanten zorgen voor opdrachten door anderen te vertellen over hun ervaringen.

 

Wie zit er achter InterAxxie? InterAxxie wordt gerund door Rolf Hendriks. Ik ben afgestudeerd in de communicatiewetenschappen aan de RijksUniversiteit Groningen met bijvakken in Engels, Alfa-informatie en Bedrijfskunde. Ik beschik over meer dan twintig jaar werkervaring als tekstschrijver, projectmanager, woordvoerder, webmaster en journalist bij diverse reclame- en communicatiebureau's, een dagblad, een mondiale financiële instelling en een uitgeverij.

 

Als fotograaf ben ik autodidact. Wat ooit begon als hobby is ondertussen uitgegroeid tot een tweede carriere. Ik verzorg reportages voor onder meer ING, de Belastingdienst, Shell, Nuon, ZOOM Magazine, FNV, het Financieele Dagblad, ABN AMRO, VolkerWessels, KPN, Unicef, Ontdek Afrika en diverse dagbladen en magazines. Lees voor een compleet overzicht de pagina 'opdrachtgevers" op deze site.

 

In-ter-Ax-xie? Het cursief weergegeven "Inter" (letterlijk: "tussen") drukt beweging uit. De twee x-en in Axxie weerspiegelen onze tekstuele dynamiek. InterAxxie slaat kortom een brug tussen tekst en beeld én geeft weer waar het zowel in tekst als beeld om draait: een idee of gedachte overbrengen... 

 

Wat doet InterAxxie? Zoals de bedrijfsnaam al suggereert is InterAxxie gespecialiseerd in actieve, dynamische fotografie- en tekstopdrachten: sportfotografie, nieuwsreportages, reisfotografie, natuurfotografie, evenementfotografie en pakkende artikelen. 

 

Studio op locatie InterAxxie biedt op verzoek de mogelijkheid van kleinschalige studiosessies op locatie. Informeer naar de mogelijkheden.

 

Wat doet InterAxxie niet? InterAxxie maakt geen huwelijks-, overlijdens-, kinder-, product- of huisdierenfotoreportages. 

 

Wanneer inzetbaar? InterAxxie is een free lance bedrijf dat - op afspraak en na acceptatie van een offerte - snel en efficiënt inzetbaar is. Informeer naar de kosten en mogelijkheden.

 

Wat kost dat? InterAxxie garandeert u de superieure kwaliteit van Canon Eos 1D-camera's en Canon L-lenzen tegen een concurrerend tarief. Voor opdrachten van meerdere dagdelen kan worden onderhandeld over een speciaal reportagetarief. Foto's voor eenmalig gebruik en het afkopen van foto's voor een periode van één jaar op aanvraag.

 

De opdrachtgever ontvangt alle beelden - binnen de afgesproken levertijd - via een WeTransfer-bestand en geordend op een foto-dvd. On line-levering op een speciale fotowebsite en geprinte foto's zijn optioneel: informeer naar de mogelijkheden.

 

InterAxxie stuurt uiteraard voorafgaand aan de opdracht een offerte voor de ingeschatte tijdsduur van de opdracht en een overzicht van de eventuele bijkomende materiaal-, reis- en beeldbewerkingskosten. Dat voorkomt verrassingen achteraf!

 

Contact? Klik hier .

InterAxxie Fotografie en Tekst 1998-2019