Home
Over Interaxxie
Opdrachten
Opdrachten 2017
Opdrachten 2016
Opdrachten 2015
Opdrachten 2014
Opdrachten 2013
Opdrachten 2012
Opdrachten 2011
Opdrachten 2010
Opdrachten 2009
Opdrachten 2008
Opdrachten 2007
Opdrachten 2006
Opdrachten 2005
Euro 2012
Opdrachtgevers
Foto's
Publicaties
Reizen
Paspoort
Contact

 
   

Langerlopend (oktober) In oktober startte een langerlopende klus bij ABN AMRO in Amsterdam. InterAxxie werd gevraagd om teksten te redigeren en te schrijven voor de afdeling communicatie van de Hypotheken-afdeling.

 

Daarnaast geven we schrijf-workshops en denken we mee over de positionering van de afdeling. Uiteraard blijven we ook gewoon voor andere opdrachtgevers fotograferen en schrijven! 

 

 

Helpen kiezen (oktober) On Stage is een landelijk concept waarbij VMBO-leerlingen in contact worden gebracht met lokale beroepsbeoefenaren. De leerlingen leren zichzelf te presenteren, een gesprek aan te knopen en bouwen een netwerk op dat hen kan helpen bij stages of de eerste baan. Om de negende editie van Almere On Stage te promoten ging rap-act Glowinthedark diverse scholen af om optredens te geven. InterAxxie verzorgde de fotografie.

 

 
Stress to Impress (september) Eind september een sfeerimpressie geschoten van de premère van de documentaire 'Stress to Impress' in de Vrije Universiteit van Amsterdam. Mooie zaal, uitdagend licht en een goed gevoel na deze pro deo-sessie.

 

 

 

 

 

 

 

De grote ZOOM Fotoalbumtest (september) In de september-editie van ZOOM.nl staat InterAxxie's veelbesproken Grote Fotoalbumtest.

 

Heb je leuke foto's gemaakt tijdens je vakantie en sta je op het punt om ze in een album te vereeuwigen? Lees dan zeker even de test. Uiteraard heeft de oproep ook betrekking op je herfstwandeling-, kerst- en nieuwjaarsalbums.

 

In een drafje dus naar de dichtstbijzijnde kiosk, boekhandel of het tijdschriftenrek in de supermarkt! 

 

 

KLM Open (september) ING is als sponsor van het KLM Open nauw betrokken bij de promotie en communicatie rondom Nederland's grootste internationale golftoernooi.

 

Tijdens deze editie presenteerde ING een noviteit: bezoekers konden Golfer Joost Luiten op de voet volgen via een VR-bril. InterAxxie fotografeerde de persfoto die uiteindelijk onder meer door de Telegraaf, Golf.nl, KLM en Adformatie werd gebruikt.

 

 

Africa Light 2017 (augustus) Onze Africa Light-reis van 2017 door Zuid-Afrika, Lesotho en Swaziland was nog steeds een nasleep van de knieoperatie van oktober 2016. Kamperen lukte helaas niet en dus trokken we met een huurauto langs een uitgebreide selectie lodges en guesthouses. Ondanks de fraaie collectie foto's van bijzondere  dieren en landshappen, hebben we het kamperen, de vrijheid en de natuur erg gemist deze trip. Foto's zijn te vinden op de reispagina.   

 

 

Klokhuis Almere (juli) In juli werd het meest markante gebouw van Almere heropend: het Klokhuis. Nieuwe eigenaar Stad & Natuur Almere programmeert het pand volgens een brede formule: wetenschap, ontmoeten, groen en laagdrempelig.

 

InterAxxie fotografeerde tijdens de zomervakantie het eerste evenement in het Klokhuis. 

 

Almere On Stage (februari)  Bij On Stage ontmoeten VMBO-leerlingen een grote groep mensen die allemaal een mooi vak of beroep hebben. De leerlingen kunnen met hen praten over hun beroep. Hoe ziet bijvoorbeeld hun werkdag eruit en wat moet je ervoor doen en laten. De bedoeling is een netwerk opbouwen, ervaring opdoen met acquireren, gesprekken voeren en ontdekken waar leerlingen goed (en minder goed) in zijn.

 

InterAxxie fotografeerde de bijzondere dag in Almere.

 

Trainingen Almere On Stage (januari) Mentoren, decanen, leraren en schoolhoofden volgden in januari een On Stage-training om te zien waar 'hun' leerlingen mee te maken krijgen.

 

InterAxxie legde de avond vast. 

 
   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

InterAxxie Fotografie en Tekst 1998-2019